Connect with us

stoplekto

Τίμησαν την μνήμη του Γ.Ξηράκη …

Published

on

Όλοι ήταν εκεί. Για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Ξηράκη , ενός από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας . Η παρουσία όμως του Γιώργου παραμένει «ζωντανή» , το ίδιο και τα οράματα του για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Και δεν θα ξεχαστεί ποτέ  . Αυτό είναι σίγουρο . Γιατί όλοι όσοι τον έζησαν , θα τον θυμούνται πάντα.

Στον ιερό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν εκεί : Από την ΕΠΣ Πειραιά οι κ. Ι. Σπάθας, Κ.Χολέβας, Α. Μαρούλης, Ι. Σταματάτος, Ι. Ποντίκης, Λ. Κανδύλης ,Γ. Κουνιάς ,Ν. Παρασκευάκος.

Οι πρώην σύμβουλοι της Ένωσης κ. Μ. Μουσελής, Σ. Αμαραντίδης . Ο πρόεδρος τη Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά Ν. Σιδηρόπουλος.

Οι παρατηρητές Φ. Αλεξιάδης, Δ. Δήμητσας ,

Οι προπονητές Α. Μπαρμπολούτσι, Θ. Αναστασίου, Ν. Ηλιαδάκης .

Ο πρόεδρος του Αστέρα Νίκαιας Β. Τσιτούρας .

Από την «Φωνή των Πειραιωτών » η κυρία Βίκυ Νικολάκου .

Εντυπωσιακή  ήταν η παρουσία της οικογένειας του Ερμή Κορυδαλλού , της ομάδας που ο αείμνηστος Ξηράκης υπηρέτησε πιστά  για πολλά χρόνια . Παραβρέθηκαν  αρκετοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές , όπως   οι κ.κ. Πρέκας, Μπασάκος, Βαβούλης, Βασιλόπουλος, Λεμοντζή, Κανέρης, Μαρνάς, Καλπαξίδης, Κυριακάκης, Καββαδίας, Πασλόγλου, Γιαννόπουλος, Νομικός, Ατματσίδης, Γκουμαλάτσος, Μπόνης, Γιαννακόπουλος ,Βλάχος κ.α.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply