Connect with us

stoplekto

Τέσσερις μεταγραφές η Ελλάς Ποντίων

Published

on

Σε τέσσερις νέες μεταγραφές προχώρησε  η Ελλάδα Ποντίων ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της.

Πήρε τον 30χρονο αμυντικό μέσο Αλέξη Γκούτσουλα, που πέρσι έπαιζε με τα χρώματα του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας και μάλιστα σημείωσε και έξι γκολ.

Ακόμη απέκτησε τον 22χρονο στόπερ Γιάννη Αργυρόπουλο από την Δόξα Πειραιά, καθώς και τον 29χρονο επιτελικό μέσο Σωτήρη Ζαχαρόπουλο, που το πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιζε στον Άγιο Ιερόθεο και το Γενάρη μεταγράφηκε στην ΑΕ Περιστερίου με την οποία σημείωσε και οκτώ τέρματα.

Τέλος, οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου γκολκίπερ Αντώνη Πυρένη, ένας ταλαντούχος παίκτης, που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Μελισσίων και μετέπειτα έχει περάσει από Ιωνικό, και στην Άμμιλα Περιστερίου.

Αφού οι παραπάνω παίκτες πέρασαν από τις απαραίτητες  ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία προσήλθαν στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η διοίκηση της Ελλάδας Ποντίων του καλωσορίζει όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ευχόται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την “βυσσινί” φανέλα και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα.

* Ο Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ανακοινώνει την χορηγία αθλητικού υλικού της αντρικής ομάδας από την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε. Η εταιρία θα χορηγήσει το αθλητικό υλικό προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ΣΑΜΠΑ Α.Ε. με την κατάλληλη τεχνογνωσία καθώς και την εμπειρία δεκαετιών συνετέλεσαν στην δημιουργία της.

Είναι μια εταιρία διανομής καπνοβιομηχανικών προϊόντων και διανομής ειδών περιπτέρου. Σκοπός της ΣΑΜΠΑ Α.Ε. είναι η ταχύτατη κάλυψη των καθημερινών αναγκών των σημείων λιανικής. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων καθώς και οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές καθιστούν την ΣΑΜΠΑ Α.Ε. σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των διανομών καπνοβιομηχανικών και λοιπών προϊόντων.

” Θα είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και υπευθυνότητα για οποιαδήποτε ανάγκη και αν προκύψει”,  δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ηλίας Σάμαρης.

Η διοίκηση της Ελλάδας Ποντίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στον σύλλογο και βοηθά στο να συνεχίσει να καλλιεργεί απερίσπαστα την αγάπη της για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply