Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος τρεις από τον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Άγιο Ιερόθεο δίνοντας συνέχεια στο κύμα αποχωρήσεων που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες. Ο λόγος για τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Γεωργίου, τον ακραίο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Χίσο που αποκτήθηκε το Γενάρη αλλά και τον Μάριο Κουμπούλη που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Μάριο Κουμπούλη, Παναγιώτη Γεωργίου και Χρήστο Χίσο. Η παρουσία τους, ο επαγγελματισμός τους και η αγωνιστική συμπεριφορά τους ήταν τα στοιχεία που τους διέκριναν από την πρώτη ημέρα που ήρθαν στην ομάδα.Ο Γεωργίου αποτέλεσε τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας και τον κυρίαρχο μαζί με τον Δημήτρη Καραμέρη στη μεσαία γραμμή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα μπαράζ ανόδου. Επιθυμία του συλλόγου ήταν να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό, παρ’ όλα αυτά, επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε.
Ο Κουμπούλης φόρεσε τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου τα τελευταία δυο χρόνια και έπαιξε καταλυτικό ρόλο τόσο με την παρουσία του στα αποδυτήρια όσο και με τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου.
Ο Μάριος Κουμπούλης

 

Όσον αφορά τον ακραίο επιθετικό, Χρήστο Χίσο, αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με την ποιότητα του έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Ο Χρήστος Χισο

Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.