Connect with us

stoplekto

Τέλος το “ταξίδι” για Ζωφριά…ηττήθηκε 3-2 στην Σάμο

Published

on

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε ο Πυθαγόρας Σάμου, που επιβλήθηκε της ψυχωμένης Ζωφριάς με 3-2 σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δυο ομάδες είχαν τεθεί «νοκ άουτ» στην υπόθεση άνοδος.

Οι νησιώτες προηγήθκαν στο πρώτο μέρος 2-0 με γκολ των Κατσικά(23’) και Σαράντου(38’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Πότσι(55’), για να πάρει πάλι διπλό προβάδισμα ο Πυθαγόρας με πέναλτι του Ιωαννίδη(74’). Η Ζοφριά διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με τον Κουμουλίδη(92’).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον Πειραιώτη διαιτητή Ντουμιτρέσκου.  Διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του πέναλτι στ ο 74’, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Κουμουλίδη στο 82’.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης, Κονταράς, Ιωαννίδης, Βελονάκης, Σαράντου, Ευαγγέλλου(76’ Ευγενικός), Κατσικάς(53’ Τσεβάς), Καρσάς, Κουρλετάκης(67’ Βαγιάνος).

ΖΟΦΡΙΑ: Χρόνης, Σταμούλης, Σταγάκης, Πουλικίδης(40’ Ντεντέι), Ρεφενδάριος(67’ Στεφανίδης), Παπάζογλου, Κουμουλίδης, Πολύζος, Καραχάλιος(41’ Πότσι), Πλατανιάς, Βλαχάβας.