Connect with us

stoplekto

Τέλος στον κατήφορο του Περαμαϊκού

Published

on

Τέλος στην αβεβαιότητα και στον κατήφορο του Περαμαϊκού που βρισκόταν ένα βήμα πριν από την διάλυση . Με πρωτοβουλία των ανθρώπων του Ολυμπιακού Περάματος ο ιστορικός σύλλογος θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα . την προσπάθεια διάσωσης της ομάδας πήραν μέρος και παλαιοί παράγοντες του σωματείου που έχουν γράψει τη  δική τους ιστορία στον Περαμαϊκό. Χθες παρέλαβαν τα δελτία και την σφραγίδα από τον δήμαρχο και η ομάδα πήρε το φιλί της ζωής . Νέα πρόεδρος αναλαμβάνει η Ιωάννα Μωρέ που μέχρι τώρα ηγείτο του γειτονικού Ολυμπιακού ενώ έχει μεγάλη συμμετοχή και σε επιτροπές της ΕΠΣΠ( Πρωταθλήματος και Μικτών ομάδων.

Ήδη με αστραπιαίες κινήσεις σχηματίστηκε η νέα διοίκηση που αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος: Μωρέ Ιωάννα. Αντιπρόεδρος Α’ Πυλαράς Ιωάννης,Αντιπρόεδρος Β’ Αντωνακόπουλος Χαράλαμπος, . Γενικός Γραμματέας : Βασιάκος Γεώργιος. Ταμίας: Λεουτσάκου  Κατερίνα . Έφορος : Καπέρης Δημήτριος. Σύμβουλοι : Αδάμος Γεώργιος (τεχνικός διευθυντής ) Μαντάς Γεώργιος, Λεουτσάκος Ιωάννης, Γιάννος Ιωάννης, Πούλος Ευάγγελος , Συρίγος Βασίλειος , Ματζάρας Βασίλειος, Μορφόγλου Στυλιανός .

*Από την διοίκηση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση την οποία υπογράφουν η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ και ο  Γενικός Γραμματέας Γιώργος Βασιάκος και αναφέρει τα παρακάτω :

«Ο  εφιάλτης για τον Περαμαϊκό  την ιστορική ομάδα του Περάματος έλαβε τέλος. Μετά από τεράστιες προσπάθειες για την σωτηρία του συλλόγου η κα Ιωάννα Μωρέ είναι ο νέος ιδιοκτήτης. η νέα διοίκηση θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του αθλητικού ιδεώδους και της προσφοράς του συλλόγου στο Πειραϊκό και Ελληνικό ποδόσφαιρο »

*Προπονητής αναλαμβάνει ο  Ηλίας Μπιτσικώκος που είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Περάματος. Αυτό  ίσως να σημαίνει ότι ο τελευταίος ενδέχεται να μην λάβει μέρος  στο νέο  πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά , παρά μόνο σε πρωταθλήματα υποδομής….

foto: sportactive.gr