Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Τσαφταρίδης από την Κηφισιά

Published

on

Ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του περσινού 8ου ομίλου, χωρίς, ωστόσο να καταφέρει να πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία με την ομάδα της Κηφισιάς.

Ο λόγος για τον 28χρονο δεξιοπόδαρο μπακ-χαφ, Γιώργο Τσαφταρίδη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Κηφισιάς.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν με το… διαζύγιο να έρχεται σε φιλικό επίπεδο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού κατέγραψε μια ικανοποιητική σεζόν πετυχαίνοντας αρκετά γκολ σε πολλά ματς, όντας από τους κορυφαίους των “κυανόλευκων”.

Πριν από δυο χρόνια, ο Τσαφταρίδης πανηγύρισε πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Παναχαϊκής, ενώ, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ιωνικό, Προοδευτική, Χαραυγιακό και Δόξα Βύρωνος.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του stoplekto.gr ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε για τη συνεργασία λέγοντας: Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Κηφισιάς για τη συνεργασία. Στο σύλλογο έκανε μόνο φίλους και παρότι δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την παραμονή, θα έχω μόνο θετικές αναμνήσεις από το σωματείο. Ευχαριστώ τον κ. Γαντζούλα, τον κ. Πρίτσα, τον προπονητή, Ηλία Καλοπήτα, τον γυμναστή, Λευτέρη Μυλωνα και όλους τους συμπαίκτες για τη συνεργασία”.