Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Σ. Φουρίκης από την ΑΕ Νίκαια

Published

on

Την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στάθη Φουρίκη ανακοίνωσε η ΑΕ Νίκαιας .

Με ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ανακοινώνει πως έπειτα από συνεννόηση που υπήρξε μεταξύ μελών του Δ.Σ της ομάδας και του τεχνικού Κ. Στάθη Φουρίκη, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ευχαριστεί θερμά τον κ. Φουρίκη, καθώς τον τελευταίο καιρό που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων μηνών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας. Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ εύχεται στον κ.Φουρίκη ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»

*Από την πλευρά του ο Στάθης Φουρίκης έκανε την παρακάτω  γραπτή δήλωση:

«Μετά από διάστημα 4,5 μηνών σκληρής δουλειάς στην ομάδα της Α.Ε ΝΙΚΑΙΑΣ η συνεργασία μου έφθασε στο τέλος της!! Ύστερα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα θέλοντας να αναλάβω την ευθύνη της απόδοσης και του αποτελέσματος έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεση τής διοίκησης η οποία την έκανε αποδεκτή!!Πριν 4,5 μήνες ανέλαβα την ομάδα την δέκατη αγωνιστική με 13 βαθμούς 2 βαθμούς πάνω από την γραμμή των play out.Με πολλή δουλειά των ποδοσφαιριστών κατορθώσαμε τις επόμενες 15 αγωνιστικές όπου είχα την τεχνική ηγεσία να φθάσουμε στην 4η θέση στη γεν κατάταξη 3η στα play off έχοντας 45 βαθμούς!!!Εύχομαι και πιστεύω να πετύχει τον στόχο η ομάδα να ανέλθει κατηγορία μέσα απο τα play off !!
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν ,την ΠΡΟΕΔΡΟ Κα Ιριδα Μωυσιάδη τον Κο Γ. Ψυκάκο τον Κο Π. Αντωνίου και τον συνάδελφο Γ.Μωυσιάδη »

  1. Ήδη η διοίκηση της ΑΕ Νίκαιας βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές και ίσως και σήμερα αναμένονται εξελίξεις.