Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Πουρής από τον Πανθηραϊκό

Published

on

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Πανθηραϊκού λίγα 24ωρα πριν το τελευταίο ματς της σεζόν με τη Θύελλα Ραφήνας. Συγκεκριμένα παρελθόν από το νησιώτικο σύλλογο αποτελεί ο Χρήστος Πουρής καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Στην ανακοίνωση γνωστοποίησε, το σωματείο αναφέρει ότι προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον Βοιωτό πορτιέρο να πάρει την απόφαση με τους ανθρώπους της ομάδας να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ο Πουρής αποκτήθηκε τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής είχε εξαιρετική παρουσία αφού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του συλλόγου από τη Σαντορίνη. Αναλυτικά, η ανκαοίνωση

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Πουρή. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε από τις 14 Νοεμβρίου με τη διοίκηση του Σωματείου μας, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους, με το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό.

Με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε ξανά το Χρήστο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού, τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του.