Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Μπάμπης Λιαιλίας από Ασπρόπυργο – Τεχνικός διευθυντής ο Βερούτης

Published

on

Παρελθόν αποτελεί  ο Μπάμπης Λιαιλίας από την Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας Ασπροπύργου . Ο νεαρός τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο με τον οποίο πανηγύρισε την χρονιά που πέρασε την κατάκτηση του Κυπέλλου .

Με δήλωση του στην στήλη τονίζει :

«Oταν τα φώτα κλείσουν πάνω στην σκηνή τότε αναγκαστικά πρέπει να κατέβεις, και όπου τέλος και μια αρχή μέχρι να προετοιμαστείς για την επόμενη παράσταση σου. Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και να θυμάσαι όσο εύκολα η δύσκολα ανέβηκες τα σκαλιά της ζωής τόσο εύκολα μια μέρα θα κατέβεις .

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Σπύρο Μπέκο για την άψογη συνεργασία μας και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα τους Παναγιώτη Νάκα, Λευτέρη Ευσταθιάδη και Αιμίλιο Βανδώρο καθώς και τους βοηθούς μου Ιορδάνη Αβραμίδη, Τάσο Μαυρίδη και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γιάννα Σαμπάνη την φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας και τον κυρ  Κώστα τον φροντιστή.

Εύχομαι στην ομάδα της Ενωσης καλή αρχή και ότι το καλύτερο>>.

  • Νέος τεχνικός στον Ασπροπύργιώτικο σύλλογο αναλαμβάνει ο Σάκης Βερούτης .θα έχει τον πλήρη  έλεγχο και την επίβλεψη του ποδοσφαιρικού Τμήματος.
    Ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA A, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές επαγγελματικές ομάδες ομάδες της Αθήνας . Την χρονιά που πέρασε  στέφθηκε πρωταθλητής Δυτικής Αττικής με την ομάδα της Ζοφριάς.
    ***Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 1η Αυγούστου όπου θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές αθλητικό υλικό και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.