Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Μαντζούνης από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου-“Έχω αρχές που δεν καταπατώ”

Published

on

Mantzounis

Παρελθόν αποτελεί από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Ανδρέας Μαντζούνης.

Ο έμπειρος προπονητής με δήλωση του ουσιαστικά κάνει γνωστή την αποχώρηση του από το σύλλογο των νοτίων προαστιων χωρίς να εξηγει τους λόγους της απόφασης του.

Πάντως η κίνηση αυτή προκαλεί ερωτηματικά αφού ο Μαντζούνης κατά την παρουσία του στην ομάδα της Θύελλας πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού και μέχρι στιγμής οδήγησε το σύλλογο του Αγίου Δημητρίου με μαθηματική ακρίβεια προς την άνοδο και την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά, η δήλωση του

“2,5 υπέροχα χρόνια. 56 παιχνίδια έξι ήττες και όμως φεύγω. Όμως όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Τιμητικό που δεν φεύγω για αγωνιστικούς λόγους. Δυο σεζόν πρωταθλητισμό χωρίς να είναι ο στόχος. Αφήνω την ομάδα μου 5 πόντους από το δεύτερο και οκτώ από τον τρίτο. Το λόγο που φεύγω τον ξέρουν καλά αυτοί που πρέπει, δηλαδή οι παίκτες μου. Παντού όμως υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι. Εμένα τα αγκάθια δεν με τρυπούν γιατί τα προσπερνάω. Έχω αρχές που δεν καταπατώ, αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα. Είναι κρίμα όμως για εμένα γιατί αυτά τα 2 χρόνια έδωσα και την ψυχή μου με τους παίκτες μου για αυτή την ομάδα. Αυτή με έκαναν σπουδαίο. Είναι κρίμα που δεν θα είμαι στους πανηγυρισμούς. Εύχομαι στη Θυελλάρα μου τα καλύτερα και ειδικά στους παικταράδες μου.

Υ.Γ. Αγκάθια πάντα υπάρχουν μην τα αφήσεις να σε… τρυπήσουν”.