Connect with us

slideshow

Τέλος ο Κουτσούκος από Αμπελακιακό

Published

on

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αμπελακιακού με τον  προπονητή Παναγιώτη Κουτσούκο. Με δήλωση του ο απερχόμενος τεχνικός δήλωσε:

«Με το τέλος του πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ και ιδιαίτερα τους προπονητές Μίμη Γραμματικό και Κώστα Τζαμπαζάκη για την συνεργασία που είχαμε τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους πίστεψαν σε εμένα . Προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να υπερασπιστώ μια από τις ιστορικές ομάδες του νησιού αλλά και του Πειραιά. Τέλος παρέδωσα την έκθεση μου για την νέα χρονιά και εύχομαι η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί το αξίζει»

*Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα. Το ντεμπούτο τους έκαναν την Κυριακή ο 14χρονος μέσος Δημήτρης Θανόπουλος και ο 15χρονος αμυντικός Γιάννης Τσιράκος.

*Η διοίκηση και τα μέλη τους ΣΦΑΣ Αμπελακιακός θέλουν να συγχαρούν τις ομάδες του Ικάρου Καλλιθέας και του ΑΠΟ Κερατσίνι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των ομίλων τους και να τους ευχηθούν καλή  επιτυχία στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ ´ Εθνική Κατηγορία . .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply