Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Γ. Νίκου από τις ακαδημίες του ΑΟ Καραβά

Published

on

Τη λήξη τη συνεργασίας της με τον προπονητή των ακαδημιών του ΑΟ Καραβά ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά από το γραφείο τύπου της ομάδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή των ακαδημιών μας κο Νίκου Γιώργο.
Ο Γιώργος ήταν απο τους ανθρώπους που έχτισαν τις βάσεις για το περσυνό ξεκίνημα των ακαδημιών μας για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια.
Παράλληλα ήταν και υπεύθυνος μαζί με τον γιό του Νίκο Νίκου ως προπονητές στο προπαιδικό τμήμα μας καταφέρνοντας μάλιστα και αρκετές επιτυχίες όπου συμμετείχαν.
Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους την χρονιά που πέρασε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Εμείς ως διοίκηση συνεχίζοντας το πλάνο διετίας που είχαμε οριοθετήσει σαν διοίκηση, αξιολογούμε τις προτάσεις που έχουμε δεχθεί στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανανέωσης του τρόπου λειτουργίας των ακαδημιών μας.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προπονητικό και διοικητικό σχήμα της ακαδημίας μας.»

*Από την πλευρά του ο Γιώργος Νίκου δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ. του ΑΟ Καραβά για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που δεν  είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική . Γιατί αξίζουν πραγματικά να γευτούν αυτή την  μεγάλη χαρά δυο άτομα που έχουν δώσει τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Ο πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλη και ο Γενικός Αρχηγός Ιωσήφ Ρούσσος.»