Connect with us

8ος Όμιλος

Τέλος ο Γεμιστός από το Αιγάλεω

Published

on

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να βοηθήσουν το Αιγάλεω να πετύχει το στόχο της ανόδου, όμως, δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο που είχε τεθεί. Ο Γιώργος Γεμιστός παρ’ όλα αυτά, με τον επαγγελματισμό του, την αξία του και τις ικανότητες του, απέδειξε ότι διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλες τις προδιαγραφές για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, αφού με τη φανέλα του “Σίτι” δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε ο ίδιος.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Βλαχιώτη ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια Παλτόγλου που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ιστορικό σύλλογο των δυτικών προαστίων, κάνοντας ουσιαστικά, γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από 4 μήνες παρουσίας.

Ο Γεμιστός με θητεία σε Ηλιούπολη, Αστέρα Βλαχιώτη και Αιγάλεω είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει ποδοσφαιρική στέγη αφού τους πρώτους μήνες αποτέλεσε εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία που έκανε η ομάδα της Λακωνίας.

Αναλυτικά η δήλωση που παραχώρησε: Ευχαριστώ την οικογένεια Παλτόγλου για την τιμή που μου έκανε να αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Αιγάλεω. Εύχομαι στο σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει γιατί η θέση του δεν είναι στη Γ’ Εθνική.