Connect with us

6ος Όμιλος

Τέλος ο Βογιατζής από τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος Πειραιά έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Στέλιο Βογιατζή.

Πάντως, στο κείμενο που εξέδωσε η ομάδα των Καμινίων, εξήρε το εγκώμιο του ικανότατου κόουτς υπογραμμίζοντας ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας και ότι η πόρτα του Ατρόμητου θα παραμένει πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Αναλυτικά, το κειμενο:

“Στη φετινή χρονιά υπάρχουν πολλά πρόσωπα που συντέλεσαν ώστε ο Ατρόμητος Πειραιά να επιστρέψει εκεί που ανήκει δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Εκτός από την προσπάθεια της διοίκησης, υπήρξαν άνθρωποι με σημαντική συμβολή και χωρίς αμφιβολία η επιτυχία πιστώνεται και σε αυτούς.

Ένας εξ αυτών ειναι και ο προπονητής μας Στέλιος Βογιατζής που ανέλαβε την ομάδα στην πρώτη θέση και καταφερε να τη διατηρησει στην κορυφή.

Ένας κόουτς που έθεσε τον επαγγελματισμό, τη δουλειά και την ικανότητα του πάνω από το προσωπικό του συμφέρον και αποδείχθηκε η ιδανική λύση ώστε ο Ατρόμητος να κόψει πρώτος το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτα, στις συζητήσεις που έγιναν από το χθεσινό συμβούλιο προέκυψε για το καλό και των δυο πλευρών να μην συνεχιστεί η συνεργασία τον επόμενο χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στέλιος Βογιατζής θα παραμένει φίλος για το σύλλογο αφού το όνομα του θα βρίσκεται με χρυσά γράμματα στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Φίλε Στέλιο οι πόρτες του Ατρόμητου θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα”!