Connect with us

slideshow

Τέλος και επίσημα ο Μανόλο – Φέρνουν τον Κωστένογλου!

Published

on

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τη λήξη της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης 5/10)και έπειτα από 12 ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων. Η ανακοίνωση δείχνει… φιλική, ενώ και ο ίδιος ο Ισπανός στέλνει ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ μέσω του επίσημου site της, όπως και η τοποθέτηση του Χιμένεθ:

 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ.

 

Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

*Μετά από την εξέλιξη αυτή την τεχνική ηγεσία της ομάδας εκτός απροόπτου αναλαμβάνει ο κ. Κωστένογλου. Για πολλούς πρόκειται για πισωγύρισμα στην ομάδα της ΑΕΚ και φυσικά θα αναλάβουν και τις ευθύνες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply