Connect with us

stoplekto

Σ. Πτερνέας : « Περισσότεροι μικροί στην ενδεκάδα »

Published

on

Τις δικές του προτάσεις μέσω της στήλης , για την βελτίωση του Πειραϊκού ποδοσφαίρου κάνει σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας . Γράφει χαρακτηριστικά :

«Τώρα που ανεβαίνουν και οι δυο ομάδες έχει ιερή υποχρέωση την ανανέωση με 4-5 μικρούς στην ενδεκάδα τουλάχιστον στην άλφα κατηγορία αφού δεν υπάρχει το επιχείρημα να πάνε ισχυρές ομάδες στα μπαράζ για την διεκδίκηση από την Αθήνα της ανόδου. Όπως επίσης και η κλήρωση πρέπει να γίνει ισάξια και ισόνομα πλέον .Και οι 32 στον κουβά και ότι προκύψει

ο Θεός και η κοινή τύχη θα πρέπει να καθορίζουν τον πρωταθλητή. Αν ο Θεός θέλει να βγει ο οποιοσδήποτε φέτος ας βγει… και ανάλογα του χρόνου κάνει μεταγραφές και γίνεται ισχυρός. Δεν πρέπει να επεμβαίνει κανένας στην τύχη και στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης είναι αντισυνταγματική η υποχρέωση για την άλφα κατηγορία για την ύπαρξη υποδομών που κοστίζουν την στιγμή που δεν χρηματοδοτείται από πουθενά ο σύλλογος και άδικο γιατί οι μικρές κατηγορίες δεν το έχουν αυτό .Επίσης άδικο την στιγμή που σε υποχρεώνει σε μικρούς, μόνη λύση η απόσυρση του και η υποχρέωση για 4-5 ενδεκαδάτους μικρούς στην ενδεκάδα. Άμεσα θα ωφεληθούν το 90 τοις εκατό των σωματείων από νεαρούς και από τις απαιτήσεις φτασμένων παικτών. Και βέβαια θα πληγούν όσοι έχουν χρήμα–ελάχιστοι– που θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης. Σε θέματα τέτοια είμαι αποφασισμένος αν δεν εισακουστώ να προσφύγω εκεί που πρέπει για το δίκαιο των σωματείων και το μέλλον τους.»