Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σώθηκε η Χρυσούπολη

Published

on

Στο ματς «ζωής και θανάτου» στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, η Χρυσούπολη νίκησε με 1-0 τον Κεραμεικό και πέτυχε έναν πραγματικό άθλο, καταφέρνοντας όχι απλώς να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά και να πανηγυρίσει κατ’ ευθείαν την παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να πάει στα μπαράζ! Μεγάλος «ήρωας» για τους Περιστεριώτες ήταν ο Ντελής, ο οποίος… κατέβασε τα ρολά, ήταν παρών σε όσες περιπτώσεις η ομάδα του τον χρειάστηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ απέκρουσε στο 75ο λεπτό και πέναλτι που θα στοίχιζε τη σωτηρία! «Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Παπαυγέρης, με τέρμα που σημείωσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να αποτρέψουν τον υποβιβασμό στην Γ’ ΕΠΣΑ. Μοιραίο πρόσωπο στις τάξεις του Κεραμεικού ήταν ο -κατά τα άλλα σημαντικός για την ομάδα του- Φαλάγγας, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι σε δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Στο 67′ ο Μπάιρας είχε δοκάρι, ενώ στο 95′ αποβλήθηκαν οι Παπαυγέρης και Μ. Κατρης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μασούρης, Κατσαρός, Ντούπης (46′ Τσίπης), Στρέμπας. Μπογράκος (64′ Ξηντάρας), Παπαυγέρης, Αλτσαντζής, Μπάιρας

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Τεπελένας, Τζουγανάτος, Μιχελής (79′ Γριτσώνης), Μ. Κάτρης, Καψάλης (63′ Ευσταθιάδης), Ζαφειράκος, Τζέτζιας, Στ. Κάτρης (73′ Νατσιός), Γιάνκολο, Πετούα, Φαλάγγας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply