Connect with us

slideshow

Σώθηκε η Θύελλα Μοσχάτου 1-0 την Χαλκηδόνα

Published

on

Με το «καλημέρα» των πλέι άουτ η Θύελλα Μοσχάτου κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία νικώντας την Χαλκηδόνα με 1-0 .

Το πανάκριβο γκολ σημείωσε στο 85’ η «χρυσή » αλλαγή των νικητών  , ο Σέχου .

Η Χαλκηδόνα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι. Είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες. Όλα αυτά μέχρι το 35’. Από κει και πέρα οι Μοσχατιώτες άρχισαν να ανεβαίνουν .Στο 38’ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή ο Κολποδίνος την έστειλε στα δίκτυα. Όμως  το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Πετρουμιανού- σωστά – σαν οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Θύελλα ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της και ανέλαβε την πρωτοβουλία .

Στο 78’ αποβλήθηκαν οι Γονατάς και Δερβίσης που έσπρωξε ο ένας τον άλλο.

Στο 85’ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σέχου με καρφωτή κεφαλιά  παραβίασε την εστία του Πνευματικού και έτσι η Θύελλα θα αγωνίζεται και την νέα περίοδο στην Α’ Κατηγορία Πειραιά .

Καλός ο διαιτητής Σακκάς.

ΘΥΕΛΛΑ : Ρετζέπης, Φόνσος, Χουλιάρας, Μαυρέλης Ν., Κωνσταντάκος Μπουρίκας, Γονατάς, Κολποδίνος( 65’ Σέχου) Γερολυμάτος, Νικολόπουλος( 87’ Μαυρέλης Α.,) Σταύρου .

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Πνευματικός, Παπαδάκης( 68’ Γκόλγκαρης)  Λοκόσι. Λαπατάς( 11’ λ.τρ Χάιδος) Λαουτάρης, Μαρούλης, Μηνάγιας , Κούσιας, Κούβαρης, Λέζο( 76’ Μακρυγιάννης) Δερβίσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply