Connect with us

stoplekto

Σώθηκε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα 1-0 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα

Published

on

Νίκη  που ισοδυναμεί με σωτηρία σημείωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα που επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία.

Αντίθετα οι Αμφιαλιώτες για να παραμείνουν θέλουν μόνο τη νίκη στον τελευταίο αγώνα με τον Παντζιτζιφιακότην Κυριακή στον Κορυδαλλό . Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι Τζιτζιφιώτες γλυτώνουν τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα αφού και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη .

Τα κατάφερε τελικά η ομάδα του Κορυδαλλού στο 83’  με ένα όμορφο γκολ του Μαρλαφέκα που βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του .

Ο Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα είχε την ατυχία να χάσει τον Παπαδόπουλο που αποχώρησε στο 39’ λόγω τραυματισμού.

Ζήτησε δυο πέναλτι από τον πολύ καλόκατά τα άλλα διαιτητή Κουζούμη . Το πρώτο στο 50’ όταν ο Νάστος που φάνηκε να επιζητά την «εσχάτη των ποινών »  βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον  Μπλέτσα .

Η δεύτερη περίπτωση ήταν στο 89’ που ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού  σε μια περίπλοκη φάση όπου έγινε σουτ  από κοντά . Προφανώς ο διαιτητής αν είδε παράβαση έκρινε ότι  δεν  υπήρχε  πρόθεση ….

Οι Αμφιαλιώτες πάντως δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους στο τέλος και δεν σκέφτηκαν ότι ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή . Έτσι στο 94’ αποβλήθηκαν δυο παίκτες τους. Ο  Κιούσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Παναγάκος για εξύβριση διαιτητή.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΈΑ : Γκερλές, Σιέκας, Τοκατλιάν ( 87’ Δημητρίου) , Μπλέτσας, Πιτερός, Δρούζας, Μαρλαφέκας, Ξανθάκης( 61’ Πλατσιδάκης) , Ξένος( 70’ Νέλα) , Ξαφάκης, Καλογερόγιαννης ( 58’ Σωτηρόπουλος) .

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Βορρίσης, Κασδοβασίλης, Καρασάββας, Θεολόγου, Σταμπούλογλου, Κατωπόδης, Παπαδόπουλος( 39’λ.τρ. Παναγιώτου) , Κιούσης, Μανουλίδης, Παπαμιχαήλ ( 73’ Παναγάκος) , Νάστος.