Connect with us

stoplekto

«Σόου» Σπανού και νίκη για την Τερψιθέα – Έξαλλοι στο Κουκάκι

Published

on

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό, Μιχάλη Σπανό, η Τερψιθέα επιβλήθηκε 3-0 του Κουκακίου στην Γλυφάδα. Οι ‘κυανόλευκοι’ είχαν την πρωτοβουλία και έφτασαν στο τρίποντο που τους εδραίωσε στην έκτη θέση έχοντας 32 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα για τον διαιτητή Ρέντζελο και μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκίκα παρέμεινε δωδέκατο με 27 πόντους εξακολουθώντας να παλεύει για την παραμονή στον δεύτερο όμιλο.

Μόλις στο 2′ ο Σπανός άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια. Ο Ψωμάς εκτέλεσε το φάουλ, ο έμπειρος στόπερ έπιασε δυνατή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κουνέτα σε εντυπωσιακή επέμβαση, όμως πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 1-0. Στο 44′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής και ο Σπανός με εξαιρετική εκτέλεση διπλασίασε τα προσωπικά του και συλλογικά τέρματα. Αυτό το φάουλ ήταν η πρώτη σπίθα, ώστε οι άνθρωποι του Κουκακίου να διαμαρτυρηθούν έντονα. Η δεύτερη ήρθε στο 56′, καθώς θεωρούν ότι ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι-μαρς σε χέρι του Τζανετάκη. Στο 62′ παραλίγο να μειώσουν, όταν ο Καρούμπαλης σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τζώρτζη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87′ χάρις σε διαγώνιο σουτ του Κουλουρίδη, ενώ στο 91′ ο Σπανός είχε δοκάρι σε νέο κόρνερ του Ψωμά.

Διαιτητές: Ρέντζελος Θ., Ψαρίδης Χ., Περράκης Κ.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Τζώρτζης, Τραγαζίκης, Ψωμάς, Τζανετάκης, Σπανός, Μυλωνάς, Κουλουρίδης, Τσακλάνος, Ζαρκαδούλας (88′ Τραπάλας), Καταβάτης (57′ Αντωνόπουλος), Κοτζαμάνης (73′ Σκουμπουρδής).

Κουκάκι (Παναγιώτης Γκίκας): Κουνέτας-Λεωνίδας, Γκλεζάκος, Κυρούδης (46′ Στέργιος), Σταύρου, Ζέρβας, Ποδαράς, Παναγιωτακόπουλος (80′ Καλαρούτης), Σταμούλης, Σιαδήμας, Καρούμπαλης, Ισλάμι (46′ Φιλιόπουλος).