Connect with us

8ος Όμιλος

Σωκιανός: “Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία-Η κλήρωση είχε και θετικά και αρνητικά”

Published

on

Τη δική του άποψη για την κλήρωση των αγώνων μπαράζ εξέφρασε ο πρόεδρος του Ηροδότου, Στέλιος Σωκιανός, μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κλήρωση είχε και θετική και αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις δυνατότητες που της αναλογούν.

Αναλυτικά, το κείμενο:

‘Η κλήρωση πιστεύω ότι έχει και θετικά αλλά και αρνητικά. Για εμάς είναι μοιρασμένα τα πραγματα. Το θετικό είναι ότι ξεκινάμε με εντός έδρας ματς και το αρνητικό είναι ότι μετά παίζουμε τρια εκτός έδρας ματς συνεχόμενα εκτός έδρας

Εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο ματς, θεωρώ ότι με μια με δυο ισοπαλίες και εφόσον αξιοποιήσουμε την έδρα μας, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Αλικαρνασσό.

Για εμένα είναι 50-50 η κλήρωση. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, και τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά και τον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Αήττητο Σπατων.

Θα έχουν όλοι μια άψογη φιλοξενία. Θέλουμε από την Επιτροπή της διαιτησίας να ορίζει πρόσωπα που θα μας παίζουν 50-50. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια αξιόλογη παρουσία στα play off. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη με πολύ καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι δυο χρόνια τώρα ο Ηρόδοτος κάνει βήματα προόδου. Δεν το λέει μόνο η Κρήτη αυτό αλλά όλη η Ελλάδα. Στηριζόμαστε σε 20 Κρητικά παιδιά και θα διεκδικήσουμε τις δυνατότητες μας”.