Connect with us

8ος Όμιλος

Σωκιανός: “Καλώ όλο τον κοσμο του Ηρακλείου να γεμίσει τις κερκίδες στον αγώνα με την Αμαλιάδα”

Published

on

Τη φετινή σεζόν, σίγουρα κανείς δεν την περίμενε να γραφτεί με… χρυσά γράμμα, όμως στον Ηρόδοτο δεν σταματούν τις τελευταίες σεζόν να ονειρεύονται. Στο πλαίσιο αυτό και με την ίδια φιλοσοφία θα αντιμετωπίσουν τα play off που ξεκινούν την Κυριακή.

Πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Αλικαρνασσό, αντίπαλος θα είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας και ζητούμενο αποτελεί η κατάκτηση της νίκης.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Σωκιανός, παράλληλα με δήλωση του φρόντισε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου προκειμένου να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά, η δήλωση του στον Κυριάκο Παντζαρίδη:

“Εμείς σαν Ηρόδοτος ετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι των play off με μια ιστορική ομάδα και αντάξια πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου, τον Αστέρα Αμαλιάδας. Όπως έχω τονίσει και σε προηγούμενες δηλώσεις με πρώτο τον Αστέρα, όλοι οι σύλλογοι θα τύχουν μια πολύ καλής φιλοξενίας και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων.

Καλώ όχι μόνο το φίλαθλο κόσμο της Αλικαρνασσού να γεμίσει το γήπεδο, αλλά ολόκληρο το κοινό του Ηρακλείου, να δώσει το παρών και να μας στηρίξουν για να δουν πραγματικά ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια των αγώνων μπαράζ. Άλλωστε δίνεται η ευκαιρία να γίνει αυτό με δεδομένο ότι τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εργοτέλης δίνουν εκτός έδρας παιχνίδια”.