Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σφράγισε την παραμονή το Καματερό

Published

on

Νίκη παραμονής πέτυχε το Καματερό εντός έδρας με 3-1 κόντρα στο Χαλάνδρι. Οι κυανόλευκοι ήθελαν πολύ το παιχνίδι και έψαξαν από νωρίς το γκολ αφού είχαν δοκάρι στο 10′ με απευθείας-φάουλ του Παναγιωτόπουλου. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα τελικά στο 15′ για το 1-0 όμως οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στη συνέχεια με τον Κανέλλο που σημάδεψε το δοκάρι στο 40′. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα για τον νικητή ξεκαθάρισε μιας και στο 71′ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έγραψε το 2-0 ενώ στο 75′ ο Χρήστος Σπυρόπουλος κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Λιόνας για το 3-0. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 81′ με πέναλτι που κέρδισε ο Λουκάς και μετουσίωσε σε γκολ ο Κατσιούλης. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Κουνάδη έφτασε τους 45 βαθμούς στην 9η θέση ενώ οι πράσινοι έμειναν όγδοοι με 46 βαθμούς.

Διαιτητές: Σύψας, Γιαννόπουλος, Πασπάτης.

Καματερό (Νίκος Κουνάδης): Μποζίκης, Παπαϊωάννου, Κουνάδης, Γαλανός, Λιόνας, Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος (58′ Σπυρόπουλος Χ.), Δαυίδ (46′ λ.τρ. Μπούγιας), Σπυρόπουλος Π. (73′ Μποζάς), Βασιλείου, Τσιργιώτης.

Χαλάνδρι (Λουκάς Ρόππας): Χατζηφόρος, Λαζάρου, Παπαδόπουλος, Μερτής, Καλογήρου, Σταυρόπουλος (58′ Γούλας), Λουκάς, Μπακέας, Μωϋσιάδης, Κανέλλος (74′ Κατσιούλης), Σελβίγια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply