Connect with us

stoplekto

Συντριβή του ΑΟ Καραβά στη Κω 6-2 σάρωσε ο ΔΙ.ΑΣ

Published

on

Έχασαν πέναλτι οι Πειραιώτες στο 1-1

Όχι μόνο δεν  τα κατάφερε ο ΑΟ Καραβάς στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΔΙ.ΑΣ στην Κω , αλλά γνώρισε και την συντριβή αφού ηττήθηκε με 2-6 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες στην πρώτη τους εμφάνιση  μακριά από την περιοχή τους παρουσιάστηκαν άπειροι και κυρίως άτολμοι για να πάρουν την νίκη και την πρόκριση. Καθοριστικό ρόλο στην ήττα έπαιξε και η απώλεια του πέναλτι από τον Σίμο Φούντα .

Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 28’ με τον κορυφαίο παίκτη τους τον Μπεκιρλάρι που  εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Θωνιάτη , κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μώτο.

Η  πρώτη  αξιόλογη επίθεση για τον  Καραβά έγινε στο 32’ ,αλλά  ο Τσαραπατσάνης απέκρουσε το σουτ του Φούντα .

Η ισοφάριση ήλθε στο 45’ . Ο Μπιλίμπασι έκανε σέντρα , ο Ιωαννίδης απέτυχε να απομακρύνει   για να φτάσει η μπάλα στον Αϊβαλιώτη που με προβολή έκανε το 1-1 .  Αρχικά  ο βοηθός Μαχαίρας  υπέδειξε οφσάιντ κακώς, αλλά ο διαιτητής Παρχαρίδης πήρε τη φάση πάνω του και σωστά μέτρησε το γκολ .

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους . Στο 53’ κέρδισαν πέναλτι  σε ανατροπή του Λίμα από τον γκολκίπερ Τσαραπατσάνη. Το εκτέλεσε ο  Φούντας , αλλά ο τερματοφύλακας του Δια απέκρουσε σωτήρια .

Και ενώ στο 57’ ο τελευταίος  έσωσε και πάλι την εστία του σε πλασέ του Λίμα , από κει και πέρα ο Καραβάς πήρε την «κάτω βόλτα» .

Οι νησιώτες κατάφεραν μέσα σε επτά λεπτά να πετύχουν τρία γκολ με τους Μποϊλή 62’, Μπεκιρλάρι 64’, 69’ .

Από κει και πέρα η ομάδα του Πειραιά  κατέθεσε πλήρως τα όλα .Στο 75’ ο Μαριάς με άψογη εκτέλεση φάουλ πέτυχε το πέμπτο τέρμα για την ομάδα του .

Ο Ρηγούτσος στο 80’ μείωσε σε 5-2 για να πετύχει ο Δρόσος στο 86’ το έκτο τέρμα της ομάδας της Κω.

Καλός ο διαιτητής Παρχαρίδης από την Δράμα( Μαχαίρας, Κολλιάκος )

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης (78’ Συνεσίου), Μαργαρίτης, Χατζηφούντας (76’ Πης), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος (78’ Δημόπουλος), Ιωαννίδης (55’ Δρόσος), Μπεκιρλάρι, Μποϊλής.

Α.Ο ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Καλιακούδας, Καμμένος (76’ Χονδρουδάκης), Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (68’ Γεωργίου), Αϊβαλιώτης  (67’ Ρηγούτσος), Μπιλίμπασι (82’ λ.τ Ζαρκάδας), Μπεσού, Φούντας, Λίμα.

φωτο: giafkasports.gr