Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Παπάγος

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη και ενδέκατη συνολικά νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παπάγος ο οποίος χρειάστηκε 20′ για να.. καθαρίσει την Αγία Ελεούσα επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Οι ‘στρατηγοί’ του Γιάννη Σιλεβίστα που κάνει εξαιρετική αν και η ομάδα του είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία διαθέτοντας ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ, πήραν το τρίποντο με γκολ των Κουτσοβέλη (4′ με σουτ) και Σταυρουλάκη (20′ με σουτ), επιβεβαιώνοντας ότι η ήττα από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης αποτέλεσε απλά μια κακή παρένθεση.

Από την άλλη, η Αγια Ελεούσα επηρεάστηκε από τα δυο τέρματα που δέχτηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει στη συνέχεια παραμένοντας στους εννέα βαθμούς και την προτελευταία θέση (15η).

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Ματσούκα και Χρυσάκη

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Ηλίας Ράμμος) Ντουκάι, Μπαμπίκης (46′ Τουβάκης), Ζαχαριουδάκης, Καρύδης, Γιολδάσης (55′ Σωτηρίου), Καρατζάς, Παπαναστάστης, Κύβελος, Γεροκωνσταντής, Κατσίκας (72′ Τυριακίδης), Τζωρτζάτος.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κατσίκας, Μπράτσι (81′ Νούτσος), Κόρδας, Αλεξιάδης, Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής (67′ Σφακιανάκης), Σταυρουλάκης, Κουτσοβέλης, Σιούτας, Πετρόπουλος (46′ Παπαναστασίου)