Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ιερόθεος

Published

on

Συνέχεια στις υψηλές πτήσεις έδωσε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βύρωνος και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ. Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και προηγήθηκαν στο 52′ με εκπληκτικό γκολ του Κακλαμάνο ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 1-0. Στο 70′ ο Πανούσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουμπούλη στο 75′ με απευθείας κόκκινη. Στην ίδια φάση ο Σκούρας εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τσουκαλά.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ Τσουκαλάς, Καραγιώργος (46′ Λουκάκης), Κολλιάκος, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Κουμπούλης, Μπερτσιάς (85′ Κωνσταντακόπουλος), Γεωργίου, Νιζάμης, Κακλαμάνος (70′ Λαλαής), Πανούσης.

ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Βούτας (56′ Λεβέντης), Τζανετής, Γκουντελίτσας, Ζάκας (70′ Βιτωράτος), Μπεκατώρος, Σκούρας, Λέσι (63′ Μαυρομάτης), Ρόγκας, Βασιλόγιαννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply