Connect with us

stoplekto

Συνεχίζει την στήριξη η οικογένεια Λουκάτου

Τι έγινε στην Γ.Σ της Θύελλας Ραφήνας

Published

on

Την Πέμπτη 25/6/2015 διεξήχθη στα γραφεία του συλλόγου η Γεν. Συνέλευση του συλλόγου με μεγάλη προσέλευση των μελών και την εγγραφή πολλών νέων μελών (οι περισσότεροι γονείς παιδιών της ακαδημίας).

Προτάθηκαν ως προεδρείο της Γ.Σ. οι κ.κ. Λουκάτος Γεράσιμος και Σκόρδος Σπύρος.

Ακολούθως ο απερχόμενος πρόεδρος κος Μπήλιος Χαράλαμπος έκανε τον διοικητικό απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης δίνοντας έμφαση στις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας με τις κατακτήσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ανατολικής Αττικής, την συμμετοχή σαν φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και την συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της.

Ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα την εταιρεία ΛΟΥΚΑΤΟΣ Γ. Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κο Λουκάτο Γιώργο αφού χωρίς την οικονομική τους βοήθεια δεν θα ήταν δυνατόν η συμμετοχή σε όλες αυτές τις διοργανώσεις.

Ακολούθως ο απερχόμενος γενικός αρχηγός του συλλόγου κος Λουκάτος Σπύρος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα έσοδα και τα έξοδα της περιόδου.

Στη συνέχεια ο μέχρι πρότινος γραμματέας και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου κος Μυτιληναίος Χρήστος ενημέρωσε για την τεράστια αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στο σύλλογο (82 παιδιά για την περίοδο που πέρασε), με την σημερινή δύναμη να είναι 194 παιδιά, αριθμός τεράστιος με δύσκολες συνθήκες, αφού δεν υπάρχει ο χώρος να αθληθούν σωστά, αλλά και την κατάκτηση του στόχου που είχε μπει στους προπονητές δηλαδή να περάσουν τα αγωνιστικά τμήματα στην 2η φάση των πρωταθλημάτων τους.

Η δημιουργία του νέου γηπέδου (χορηγίας του εφοπλιστή κου Μαρτίνου) σίγουρα θα βοηθήσει την κατάσταση.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων από τα μέλη και εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου.

Στην συνέχεια ζητήθηκε από το προεδρείο να δηλώσουν όποιοι επιθυμούν την υποψηφιότητα τους για το νέο διοικητικό συμβούλιο και από το απελθόντα δ.σ. δήλωσαν όλοι ξανά την βούληση, εκτός του κου Λουκάτου Σπύρου, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «προς αποφυγή κάθε κακόβουλου σχολίου ότι ο ίδιος και η οικογένεια μου θα παραμείνουν αρωγοί και χορηγοί της ομάδος».

Στη συνέχεια δήλωσαν ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στο νέο δ.σ. οι κ.κ. Ζαφειρόπουλος Χαράλαμπος, Μήτσης Ευάγγελος, Μπίκας Κων/νος,Παπακωνσταντίνου Χρήστος και Παπασπύρου Σωκράτης οι οποίοι μαζί με τα μέλη του προηγούμενου συμβουλίου θα αποτελέσουν το νέο Δ.Σ. το οποίο θα έρθει σε σώμα και θα οριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός την Δευτέρα 29/6/2015.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ. Κουκουράκης Νεκτάριος, Μαιόπουλος Κυριάκος και Παπαδουκάκης Γεώργιος.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. του
Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply