Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Συνεχίζει στην κορυφή το Κρυονέρι

Published

on

Νικηφόρο πέρασμα από τον Διόνυσο για το πρωτοπόρο Κρυονέρι που επικράτησε δύσκολα με 2-1 της τοπικής ομάδας και παρέμεινε στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από την δεύτερη Ατλαντίδα.  .

ΟΙ φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και σκόραραν στο 10’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημητρίου (ανατροπή Μπερμπάντη από Ευαγγελάτο), απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Στο 25’ ο Κολώτας γέμισε στην περιοχή και ο Μαμάκος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Διόνυσος αντέδρασε και μείωσε στο 85’ με τον Μπαλογιάννη σε 2-1, μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία στην εκπνοή του ματς να ισοφαρίσει αλλά το φαουλ που εκτέλεσε στο 90+ απέκρουσε με υπερένταση ο Ντογκοτάρι .

Διαιτητές ήταν οι  Ζαχαροπουλος Α., Πειρασμάκης Ν., Κουλοχέρης Ι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ : Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Ζαχαρόπουλος (46′ Γκέσουρας Α.), Γκέσουρας Χ., Καρατζίκος, Ράλλης (76′ Ραυτακόπουλος), Μαρόλιας, Χυσανθόπουλος, Μπαλογιάννης, Δρόσος, Αγγελόπουλος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Ποστόλης, Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Κεφάλας (83′ λ.τ. Αβαρκιώτης), Δημητρίου (71′ Ζερμπίνης), Κανταρέλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (90′ Ρίζος).