Connect with us

stoplekto

Συνεχίζει ο Χατζηαλέξης στην ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Δεν χωρίζουν τελικά οι δρόμοι της ΑΕ Μοσχάτου με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη .Μετά από συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές αποφασίστηκε να συνεχίσουν την συνεργασία τους .

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μετά από το παιχνίδι της Κυριακής και την μεγάλη αδικία που υπέστη η ομάδα μας , από τον διαιτητή Τσαμούρη , είχαμε αποφασίσει να λυθεί  από κοινού η συνεργασία με τον  προπονητής μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  . Μετά από ψύχραιμη και ώριμη σκέψη , το Δ/Σ της ΑΕ Μοσχάτου ζήτησε από τον προπονητή μας , να επιστρέψει στις αγωνιστικές επάλξεις και να καθοδηγήσει ,την ομάδα , στις επόμενες έξι αγωνιστικές , διεκδικώντας κάθε δυνατή πιθανότητα , στους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι πού έγινε άμεσα αποδεκτό από τον Μαργαρίτη Χατζηαλεξη. Ελπίζοντας , πως οι υπόλοιποι αγώνες ,θα κρίνονται , μέσα στο γήπεδο και όχι από την διαιτησία και τα ” κέντρα αποφάσεων ” του παρασκηνίου Όλοι μαζί , κόντρα σε κάθε εμπόδιο , κόντρα σε κάθε παρασκήνιο.»

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

Προς αποκατάσταση τη αλήθειας και αισθανόμενος τις ευθύνες μου σαν προπονητής πάρα την ατυχία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και στις μοιραίες διαιτητικες αποφάσεις κατά της ομάδος μου μετά από συνάντηση που είχα με την διοίκηση του συλλόγου καταλάβαμε  ότι σε αυτή  την κρίσιμη στιγμή για το σωματείο  και για το καλό της ομάδας θα πρέπει να συνεχίσουμε μαζί και να πολεμήσουμε με  τις λίγες ελπίδες  μας για το όραμα της ανόδου . »