Connect with us

stoplekto

Συνεχίζει ο Β. Σταύρου στον Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Ο Ερμής Κορυδαλλού, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του συλλόγου Βασίλη Σταύρου, ο οποίος συνεχίζει στο «τιμόνι» της ομάδας για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Ο Βασίλης Σταύρου είναι ένας ικανότατος προπονητής που έχει συμβάλλει στην αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας τα 2 τελευταία χρόνια, χρονική περίοδο στην οποία πραγματοποίησε σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στον ημιτελικό του Κυπέλλου αφού πρώτα απέκλεισε τον Ιωνικό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Άλλωστε ο Βασίλης έχει γράψει την δική του μεγάλη πορεία στον Ερμή, τόσο ως παίκτης, αλλά και πλέον ως προπονητής, στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, και για πολλούς θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας μας.

Ήρθε στον Ερμή ως παίκτης το 2003, πριν 15 χρόνια και το καλοκαίρι του 2016, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα.

Έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Άρη Πετρούπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών (Γ΄ Εθνική), τη Μαρκό (Γ΄ Εθνική), τον Παράδεισο Αμαρουσίου και τελευταίος σταθμός του ήταν το 2003 ο Ερμής στην Δ΄ Εθνική.

Είναι ένας άνθρωπος με πολύχρονη παρουσία εντός της ομάδας, γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλον τι σημαίνει η οικογένεια του Ερμή.