Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει να πρωτοπορεί ο Πανερυθραικος

Published

on

Την Παρασκεύη, Σαββατο και Κυριακή, 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχομενη χρονιά απο τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Βαρδαξής” της Νέας Ερυθραίας, το ποδοσφαιρικό τουρνουά για μικρές ηλικίες απο 6 χρονών έως 12. Στο τουρνουά συμμετείχαν 25 ποδοσφαιρικά σωματεία και στο σύνολο 65 τμήματα με περίπου 1000 μικρούς ποδοσφαιριστές . 
Σκοπός ήταν τα παιδιά να παίξουν και να ευχαριστηθούν αυτο που αγαπάνε, το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. χωρίς την πίεση του αποτελέσματος , μιας και στο τέλος όλοι θα είναι νικητές. 
Δεν υπάρχουν διαιτητές και τα παιδιά έμαθαν να λύνουν τις διαφορές τους μόνα τους και με αυτο τον τρόπο να δημιουργούνται νέες φιλίες. Και βέβαια στο τέλος να δείχνουν στους γονείς τους τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στο άθλημα όπως και να τους προσκαλέσουν να παίξουν μαζί τους, με κύριο στόχο την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΠΣ – ΑΧΑΡΟΝΙΑΝ ΤΟΝΥ 
“Για μας ήταν μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε τόσες ομάδες στις εγκαταστάσεις μας και να δωσουμε την ευκαίρια σε ολα τα παιδιά, απο την μικρότερη ηλικία να παίξουν ποδόσφαιρο στο φυσικό χορτάρι. Η φιλοσοφία μου ειναι οτι το ποδόσφαιρο είναι μια Μεγάλη Γιορτή. Αυτο θέλω να μεταδώσουμε με τέτοιες ενέργειες και τέτοιου είδους Event. Πάντα θα τιμούμε τον αειμνηστο ̈Γεώργιο Σεβδαλή” διότι ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την ακαδημία μας για παρά πολλά χρονια με πολύ μεράκι. Ικανοποιηθήκαμε βλέποντας τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδοσφαίρο και να παίζουν χωρίς διαιτήτες χαρούμενα και χαμογελαστά. Επίσης χαίρομαι που με αυτο τον τρόπο συμμετέχουμε και στο ευρωπαίκο πρόγραμμα “ #BeActive ” 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΠΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 
“Η διοργανώση αυτου του τουρνουά εχει γιορτινό χαρακτήρα, διοτι το ποδόσφαιρο ειναι μια γιορτή. Το ποδόσφαιρο ειναι διασκέδαση, μην ξεχνάτε οτι ειναι παιχνίδι. Τα τελευταία 4 χρονιά που ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτο το τουρνουά προς τιμην του αείμνηστου Γεώργιου Σεβδαλή, είχαμε στο μυαλό μας να δινουμε και ένα μήνυμα. ‘Οτι τα παιδια πρέπει καποιες φορές να έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτο που αγαπούν και να το χαίρονται, χωρίς στρες, χωρίς διαιτητές ,χωρις βαθμολογιές. Παίζοντας απλα ποδόσφαιρο. Και όχι οτι δεν θέλουμε διαιτητες, αντιθετώς ετσι μαθαίνουν τα παιδια να λύνουν τις διαφορες μόνα τους και να διαμορφώνουν χαρακτήρα. Φέτος φιλοξενήσαμε περίπου 1000 παιδιά και συνολο 3000 άτομα. Τέλος να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τους προπονητες με κοινή φιλοσοφία αποδέχτηκαν την προσκληση μας και μας τίμησαν. “

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply