Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει με… στρατηγό τον Γκλεγκλέ ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Μετά τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου από τις αρχαιρεσίες που προέκυψαν, η νέα διοίκηση του Αρη Πετρουπολης σήκωσε μανίκια και ξεκινάει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Κούστας μετά από συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Γκλεκγλέ συμφώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Ο έμπειρος προπονητής που έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, απάντησε θετικά και καλείται να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Αρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Αλέξη Γκλεγκλέ. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας μας αποδέχτηκε την πρόταση που του κατατέθηκε από τον πρόεδρο, Νίκο Κούστα, και θα συνεχίσει να βρίσκεται για τρίτη διαδοχική σεζόν στην τεχνική ηγεσία. Με τον Αλέξη Γκλεγκλέ ο Άρης Πετρούπολης πανηγύρισε πριν από δυο χρόνια την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ και φέτος του πιστώνεται σημαντικό μερίδιο από την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα σε πρωτάθλημα (4η θέση στο πρωτάθλημα) και Κύπελλο (έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι).