Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει με Καλοπήτα το Αιγάλεω

Published

on

Στο πρόσωπο που κατάφερε να οδηγήσει το Αιγάλεω στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες εμπιστεύτηκε όπως αναμένονταν η διοίκηση του ‘Σίτι’ τα… κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Καλοπήτας θα είναι εκείνος που θα κληθεί να δημιουργήσει την ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του από εκεί που τελείωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα και συγκεκριμένα με τη λήξη του αγώνα με το Χαραυγιακό.

Ο Καλόπητας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση Παλτογλου μετά από συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Τρίτης και ήδη ο ικανός προπονητής σηκώνει μανίκια με στόχο να τεθεί σε ισχύ το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ‘Σίτι’

Ο Α.Ο. Αιγαλεω ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Καλοπήτα.

Η διοίκηση του συλλόγου μας μετά από συνάντηση που είχε με τον ικανότατο τεχνικό συμφώνησε προκειμένου να χαραχθεί από κοινού ένα διετές πλάνο που θα έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς επιτάσσει η τεράστια ιστορία του συλλόγου.

Ευχόμαστε στον Ηλία Καλοπήτα καλή επιτυχία στο δύσκολο του έργο.