Connect with us

4ος Όμιλος

Συνεχίζει με ηγέτη τον Νίκο Λεμονή η Προοδευτική

Published

on

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ (27/6/2017) η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης διετούς θητείας  της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ στην αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ του Πολιτιστικού Κέντρου Κορυδαλλού «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι 46 μέλη του σωματείου ενώ ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός – οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.
Πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχθηκε ο Δημήτρης Χόρτσας και γραμματέας ο Αντώνης Λήνας.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχθηκε ομόφωνα το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο κ. Λεμονής Νικόλαος και είναι το εξής:
11ΜΕΛΕΣ Δ.Σ.
1.      Νικόλαος Λεμονής
2.       Μιλτιάδης Ευσταθιάδης
3.       Δημήτρης Χόρτσας
4.       Γρηγόρης Καλαμάκης
5.      Γιάννης Ταμβάκης
6.       Νικόλαος Βλάμης
7.       Θανάσης Πςετρόπουλος
8.       Σταμάτης Κωσταγιόλας
9.      Οδυσσέας Κωνσταντινίδης
10.    Σωτήρης Αναστασιάδης
11.   Λάζαρος Κουτλίδης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Χρήστος Μοίρας – Νικόλαος Μπάλας – Ερβις Μπράχο

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γιώργος Καλαμάκης – Βασίλης Χατζηαθανασίου – Νεκτάριος Μπαρμπέρης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γιάννης Τόμπρος – Σωκράτης Δερμετζόγλου

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εκλέχθηκε ο Γιώργος Ψαρός και μέλη της  οι Γιώργος Σιδέρης- Ευθύμης Λήνας.
·       Η νέα διοίκηση της οποίας όπως είναι φυσικό θα ηγηθεί ο  κ. Νικόλαος Λεμονής τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα.

Η όλη διαδικασία ήταν άψογη, ενώ  ο ηγέτης του συλλόγου κ. Νίκος Λεμονής απάντησε σε θέματα που  του έθεσαν τα μέλη της ομάδας, ζητώντας τους παράλληλα την στήριξη  ώστε η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην Β΄ Εθνική.
Ο κ. Λεμονής ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα κινήσεις του( πρόσληψη του καταξιωμένου τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα με τους συνεργάτες του, οργάνωση  της ομάδας), αλλά και για τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που προτίθεται να κάνει ώστε να δημιουργήσει μια ακαταμάχητη ομάδα στην νέα περίοδο.
Ο κ. Λεμονής ενημέρωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις των παιχτών που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της φετινής ομάδας( ήδη ανανέωσαν, Μπαντίκος,  Παπανικόλας, Μπέλερης) με  βασικό στόχο να  ανανεώσουν 12 με 14 ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Λεμονής γνωστοποίησε ότι για φέτος εφόσον στηριχθεί είναι διατεθειμένος να βάλει στο σωματείο χρειάζονται ώστε η Προοδευτική να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου, καθορίζοντας σε πρώτη φάση το μπάτζετ στα 300 χιλιάρικα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φανατικός φίλος της Προοδευτικής και επι σειρά ετών διοικητικό στέλεχος, επιχειρηματίας Φάνης Τζιέρης, όταν πήρε τον λόγο τον τόνισε ότι στέκεται στο πλευρό του Νίκου Λεμονή και θα  εξακολουθεί να βοηθά ακόμη περισσότερο, καλώντας και τις άλλες δυνάμεις της Προοδευτικής να στηρίξουν την μεγάλη φετινή προσπάθεια.
·       Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες διαρκείας του συλλόγου που θα είναι επετειακές  λόγω του εορτασμού των 90 χρόνων ζωής της Ιστορικής Προοδευτικής