Connect with us

7ος Όμιλος

Συνεχίζει και ο Γκίκας στον Πανθηραϊκό

Published

on

Σιγά-σιγά- ο κύκλος των ανανεώσεων κλείνει στον Πανθηραϊκο κλείνει αφού καθημερινά η διοίκηση της ομάδας πραγματοποιεί συνεχείς επαφές με τους παίκτες που επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό της ώστε και την επόμενη χρονιά να παρουσιάσει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικό πρόσωπο.


Στο πλαίσιο αυτό ακόμη ένα πρόσωπο που την περσινή χρονιά ήταν καταλυτικό ώστε ο σύλλογος να τερματίσει στη 2η θέση συμφώνησε προφορική με τους Σαντορινιούς.

Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό, Στέλιο Γκίκα. Ο πρώην άσος της Θύελλας, Τριγλίας Ραφήνας και Κηφισιάς άφησε ικανοποιημένο τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, με αποτέλεσμα να του προταθεί νέο συμφωνητικό συνεργασίας, με τον τελευταίο να απαντήσει θετικά.

Ο Γκίκας που σημείωσε δυο τέρματα ως ακραίος οπισθοφύλακας και έχοντας πολλά ματς που ήταν από τους κορυφαίους, θα συνεχίσει να είναι Κυκλαδίτης για ακόμη μια σεζόν με τις προσδοκίες προς το πρόσωπο του να είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ραφηνιώτης άσος παρότι δέχτηκε δυο προτάσεις δελεαστικές από έτερους συλλόγους, ο ίδιος επέλεξε τον Πανθηραϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του, αποδεικνύοντας με αυτό το τρόπο ότι έχει μείνει ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο του.

Στροφή στο μεταγραφικό σχεδιασμό

Όσον αφορά, το μεταγραφικό σχεδιασμό, παράλληλα με τις ανανεώσεις οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με πρόσωπο που αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις.