Connect with us

stoplekto

Συνεργασία της Ελλάδας Ποντίων με ΑΕΚ

Published

on

Από τη διοίκηση της Ελλάδας Ποντίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση που αναφέρεται στη συνεργασία που θα έχει με την ομάδα της ΑΕΚ όσον αφορά τις υποδομές. Αναλυτικά η επιστολή: «Ο Αθλητικός Όμιλος Ελλάς Ποντίων εκτιμώντας την διάθεση για δημιουργική δραστηριότητα και ανάπτυξη του σωματείου βρίσκεται σε μία περίοδο αναγέννησης και αναδιοργάνωσης. Η επιθυμία και ο στόχος επιτεύχθηκε με την συνεργασία της ομάδας με την Α.Ε.Κ., ώστε μεθοδικά, προγραμματισμένα, με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, σε βάσεις τέτοιες ώστε να συμμετέχουμε και εμείς ως συνεργάτες στο δίκτυο AEK FC ACADEMY NETWORK.

 

Μία πόλη.Ένα πάθος.Ένα όνειρο.Ένας σκοπός

 

Έλα να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι από τις 25 Αυγούστου στα γραφεία της ομάδος για την εγγραφή σου, καθημερινά από τiς 17:00 έως 21:00 και προπονητικά από τις 8 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του RENTI SOCCER CLUB (www.rentisoccerclub.gr). – ΚΗΦΙΣΣΟΥ 147-149 ΡΕΝΤΗ – ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ VILLAGE PARK.

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης, η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία επικυρωμένο από δημόσια υπηρεσία (ταυτοπροσωπία).

 

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές:

 

Λυκαβηττού 14 (εντός γηπέδου ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ)

 

Αιγάλεω, Κιν. : 6942 283828, Τηλ./Φαξ : 210 5616720, Email : a.o._ellaspontion-academy@hotmail.com».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply