Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνελήφθησαν 7 φίλαθλοι του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Published

on

Τα «απόνερα» της ακατανόητης απόφασης της ΕΠΣΑ να ορίσει το Χαϊδάρι ως γηπεδούχο να αγωνιστεί στη Νέα Ιωνία τα είχαμε σήμερα το μεσημέρι.

 

Είναι γνωστό ότι από χθες που ανακοινώθηκε η απόφαση της ΕΠΣΑ οι φίλαθλοι του Χαϊδαρίου, οργανωμένοι και μη, ήταν έξω φρενών, καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο ουσιαστικά τιμωρήθηκε η έδρα της ομάδας, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες, οι συζητήσεις σε όλη την πόλη έδιναν και έπαιρναν και το κλίμα ήταν πάρα πολύ φορτισμένο.

 

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, μερίδα των οργανωμένων φίλων της ομάδας, βρέθηκαν στο «Τ. Χαραλαμπίδης» φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΠΣΑ, ενώ έσπασαν και μερικά καθίσματα. Ζητούσαν μάλιστα να μάθουν αν το γήπεδο έχει τελικά άδεια, ενώ καταφέρονταν κατά δικαίων και αδίκων. Από περίοικους ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο γήπεδο έφθασαν άνδρες της ομαδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προσήγαγαν τελικά εφτά φιλάθλους του Α.Ο.Χ. στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

 

Δυστυχώς για αυτούς, παρά το ότι μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Χαϊδαρίου, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Χαϊδαρίου προσπάθησαν να το αποτρέψουν, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος τους, ώστε να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Μέχρι και αργά το βράδυ παρέμεναν στο Τ. Α. Χαϊδαρίου, όμως από ότι φαίνεται οι επαφές των μελών της διοίκησης με την αστυνομία έπιασαν τόπο και δεν εξαντλήθηκε τελικά η αυστηρότητα των διωκτικών αρχών σε βάρος των φιλάθλων του Χαϊδαρίου. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από λίγο, ενώ άμεσα θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες απεστάλη στην ΕΠΣΑ από φιλάθλους που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας η παρακάτω επιστολή:

 

«ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΥ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΗΠΕΔΟ (Ν.ΙΩΝΙΑΣ), ΤΗΣ Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ; ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «Τ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ » ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;

 

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΕΞΑΓΑΓΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ; ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ; ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ» ΓΗΠΕΔΟ; ΜΟΝΟ ΚΑΤ” ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.

 

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

 

Και όλα αυτά, τη στιγμή που αύριο Κυριακή, στις 11:00 π.μ. το Χαϊδάρι θα αγωνιστεί ως γηπεδούχο στη Νέα Ιωνία κόντρα στο πρωτοπόρο Ηράκλειο.

Του Παναγιώτη Νιζάμη – 247press.com.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply