Connect with us

stoplekto

Συνδυάζει ποδόσφαιρο με αναψυχή την Κυριακή ο Ερμής 

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει την επιτυχημένη φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΕΡΜΗΣ παίζοντας μπάλα και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.

Μετατρέπει την τελευταία αγωνιστική στην A’ Πειραιά σε ημέρα γιορτής για όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.
Πιo συγκεκριμένα για την Κυριακή 29 Απριλίου λόγω ρεπό (αγώνας με Οδηγήτρια) η διοίκηση αποφάσισε και διοργανώνει εκδρομή για ποδόσφαιρο και αναψυχή , στο Σχηματάρι και τη Χαλκίδα, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές όλων των ηλικιών , γονείς και φίλοι, όλοι οι προπονητές – βοηθοί- γυμναστές καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου.
Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
Αναχώρηση την Κυριακή το πρωί με προορισμό το Active park στο Σχηματάρι Βοιωτίας όπου θα διεξαχθεί τουρνουά μεταξύ των τμημάτων προτζούνιόρ – τζούνιορ – παμπαιδικό της Ακαδημίας μας και των αντίστοιχων του Ατρομήτου Σχηματαρίου. 
Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί αγώνας παιδικού εφηβικού μεταξύ ΕΡΜΗ και Απόλλωνα Χαλκίδας στο στάδιο Σχηματαρίου, ένα γήπεδο στολίδι για την περιοχή που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα. 
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Χαλκίδα για φαγητό και περίπατο.
Στις 16:30 στο γήπεδο της πόλης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του ΕΡΜΗ μας και της ιστορικής ομώνυμης ομάδας, τον οποίο μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει.
Επιστροφή στον Κορυδαλλό αργά το απόγευμα.
Η συγκεκριμένη εξόρμηση της ομάδας είναι μέρος του ετήσιου προγραμματισμού μας που θέλει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Ακαδημία μας να επισκέπτεται και να συνδιοργανώνει τουρνουά με Ακαδημίες της επαρχίας.
Θυμίζουμε ότι πέρυσι επισκεφτήκαμε το Άργος και το Ναύπλιο. Συνδυάζοντας έτσι ποδόσφαιρο και αναψυχή για όλους.
Γιατί Εμείς πιστεύουμε ότι εκτός απ τις χαρές και τις αξίες του ποδοσφαίρου τις οποίες και υπηρετούμε , υπάρχουν και οι Ανθρώπινες χαρές και αξίες. Οι χαρές και αξίες της οικογένειας.
Γιατί Εμείς έχουμε επιλέξει και λειτουργούμε σαν Οικογένεια !
Γιατί Εμείς είμαστε Οικογένεια !
Γιατί Εμείς…..Ερμής !!!