Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Συνέντευξη Δημήτρη Πάπιου

Published

on

Αν στην Ελλάδα και ιδίως στον ερασιτεχνικό αθλητισμού οι αρχές και οι αξιες τείνουν ν αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση στην ποδοσφαιρική… διάλεκτο του Αστέρ Βάρης όχι απλά δεν ισχύει αυτό το φαινομενο, αλλά τα παραπάνω στοιχεία βρισκονται στην κορυφή της πυραμίδας.
Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι στον προεδρικό θώκο τα τελευτάια τέσσερα χρόνια βρίσκεται ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά, προσωπικότητα και ανιδιοτέλεια στο σύλλογο.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Πάπιο ο οποίος φιλοξενήθηκε από την ιστοσελίδα μας και ανέφερε ουσιαστικά το πως κυλάει η σεζόν εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τον Αστέρα.
Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:
-κ. Πάπιο, Πως κρίνετε μέχρι σήμερα την πορεία του Αστέρα;
Ειναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς ,μια τόσο νεανική και καινούργια στην ουσία ομάδα ,να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ,είμαστε συνεπώς αρκετά ικανοποιημένοι.
-Η ισοπαλία με την Λαυρεωτική θεωρείτε ότι μπορεί να σας επηρεάσει αγωνιστικά;
Δεν ειναι μόνο η ισοπαλία με την Λαυρεωτικη ειναι η ισοπαλία με την Κερατεα ,με τον Θησεα. Το έχουμε αναφέρει απο την αρχή ότι όλες οι ομαδες θα παρουσιαστούν αρκετά δυνατές και θα παίξουν για την ιστορια τους ,όποιον αντίπαλο και να έχουν απέναντι τους .Ο Αστερας ειναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομαδες πρέπει να γνωρίζουν πως να διαχειρίζονται πρώτα τα άτυχα αποτελέσματα ,εκεί διαφέρουν απο τις λεγόμενες (μικρές)ομαδες .
-Τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον Αστέρα τη φετινή σεζον;
Το έχω αναφέρει αρκετες φορές ότι ο Αστερας ειναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, οπότε οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι υψηλοί.
-Το γεγονός ότι αγωνίζονται αρκετοί παίκτες από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα αποτελεί κέρδος για εσάς;
Αυτός ειναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Να αγωνίζονται παιδια απο την ευρύτερη περιοχή της Βαρης . Θελουμε σιγά σιγά η ομάδα να αποτελείται στην πλειοψηφία της απο παιδια του δήμου μας ,απο παιδια που θα αγαπούν την ομάδα και θα την φτάσουν ψηλά ,αυτό για εμένα ειναι η καλύτερη παρακαταθήκη που πρέπει να αφήσουμε για τις επόμενες διοικήσεις .
Ποιον τρόπο έχετε επιλέξει όσον αφορά τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής;
Η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή κ. Μιχάλη Κατσικα που θεωρείτε αφεντιά στην ανάδειξη ταλέντων όπως και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Βασιλη Παπαμιχαήλ που έχουν την εμπειρία στην οργάνωση των ακαδημιών θα μας φέρει πιο γρήγορα κοντά στον στόχο μας .
-Ο κόσμος της περιοχής στηρίζει την προσπάθεια;
Ο περισσότερος κόσμος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια, θα πρέπει όμως να εχει υπομονή γιατι τα αποτελέσματα δεν έρχονται απο την μια στιγμή στην άλλη. Θέλω όμως πραγματικά να τους ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθεια τους .
-Από τη δημοτική αρχή έχετε την απαραίτητη στήριξη;
Η συνεργασία που είχαν και έχουν όλες οι διοικήσεις του Αστερα με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές ηταν και ειναι άριστες . Ο σημερινός δήμαρχος εχει δείξει στην πράξη και οχι στα λογια την αγαπη του για τον αθλητισμο στο δήμο μας και εχει βοηθήσει στο μέτρο που μπορεί την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Αστερα μας .
-Πως κρίνεται τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα ειναι πολυ δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα , υπάρχουν πολλές ομαδες που έχουν δείξει καλο αγωνιστικό πρόσωπο.
-Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει η ομάδα σας για να καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα;
Δεν ειναι αυτοσκοπός του Αστερα το πρωτάθλημα η το κύπελλο ,όμως για να τερματίσει μια ομάδα πρώτη ,πρέπει να εχει μια σταθερή πορεία και βάθος σε επιλογές ποδοσφαιριστών με μεγάλη εμπειρία . Εμείς δημιουργούμε μια ομάδα που σίγουρα θα εχει μέλλον.
-Πως κρίνετε τις εξελίξεις στην ΕΠΣΑΝΑ;
Η Ενωση θελει την βοήθεια όλων των σωματείων και κυρίως των παραγόντων χωρις προσωπικες διαμαχες ,χωρις χαρακώματα. Xειάζεται μια επανεκκίνηση σε ολα τα επίπεδα .