Connect with us

4ος Όμιλος

Συμφώνησε με τον… κέρβερο Λουτριώτη η Ρόδος

Published

on

Τα προηγούμενα χρόνια έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στο ποδόσφαιρο των Δωδεκανήσων αποτελώντας βάση συλλογικών και ατομικών τίτλων τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Ρόδου. Η σχέση που είχε αναπτύξει με το νησί και κυρίως τις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν κάτι παραπάνω από στενή και παρότι ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από τον Ιάλυσο, εκείνος παρά το γεγονός ότι δέχτηκε κρούση από τον Ηρόδοτο, αποφάσισε να επιστρέψει στο ‘Σμαραγδένιο’ νησί. Αιτία αποτελεί η ομάδα της Ρόδου η οποία έκανε κρούση στον πολύπειρο Τίμο Λουτριώτη με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να απαντάει θετικά μετά από ώριμη σκέψη.

Η παρουσία του, η εμπειρία του και σταθερότητα που επιδεικνύει έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων της Ρόδου.

Παρατηρώντας το βιογραφικό του Λουτριώτη, γίνεται αντιληπτό ότι θα αποτελέσει έκ των βασικών συντελεστών στην πορεία των ‘Ελαφιών’. Πανιώνιος, Ναυπακτιακό Αστέρα (Γ Εθνική), Ιωνικός, Βύζαντας Μεγάρων, ΑΕ Κω, Κεραυνός Κερατέας, Αίαντας Σαλαμίνας, ΑΟ Δικαίου, Φοίβο Κρεμαστης, Ιάλυσος είναι οι ομάδες που έχει τιμήσει ο Λουτριώτης έχοντας κερδίσει με τις περισσότερες πολλούς τίτλους.