Connect with us

5ος Όμιλος

Συμφώνησε με Ιωνικό ο Μακρυωνίτης

Published

on

Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού θα πρέπει να θεωρείται ο Ηλίας Μακρυωνίτης αφού ο 29χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους Νικαιωτες και έβαλε την υπογραφή του στον νέο του συμφωνητικό επιστρέφοντας στη Νεάπολη μετά από 4 χρόνια.

Ο ύψους 1,90 πορτιέρο μετά την αποδέσμευση του από το Κερατσίνι με τη φανέλα του οποίου πρόλαβε να μετρήσει δυο συμμετοχές φέτος στον 5ο όμιλο, είπε το ”ναι” αφού αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Τσιριγώτη που εισχώρησε στο διοικητικό σχήμα της ομάδας και πλέον θα αποτελέσει μαζί με τους Μποζιονέλο, Κουρεπίνη και Κυρίτση τον τέταρτο τον τερματοφύλακα που θα φοράει τη φανέλα με το Αστέρι στο στήθος.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο ικανότατος άσος έχει φορέσει τις φανέλες 14 ομάδων, με τον ίδιο να ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα από την Προοδευτική όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς τη σεζόν 2006-2007 στην τότε Β’ Εθνική.

Ακολούθησε ην επόμενη περίοδο ο Βύζας Μεγάρων, για να επιστρέψει στην Προοδευτική στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής όπου έμεινε για δυο σεζόν.

Το 2010-2011 μετακόμισε στην Κω για λογαριασμό του Ανταγόρα, για να αγωνιστεί το β’ εξάμηνο της ίδιας περιόδου στον ΠΑΟ Ρουφ όπου έκατσε και την επόμενη σεζόν.

Το 2012-2013 έκανε το βήμα παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ, για να αγωνιστεί στον Ιωνικό τη σεζόν 2013-2014 μια φορά. Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2014-2015 φόρεσε 11 φορές τη φανέλα του ΑΟ Γλυφάδας, ενώ στο β΄εξάμηνο μετακινήθηκε στα Χανιά για λογαριασμό του ΑΟΧ.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού, πριν μετακινηθεί το β’ εξάμηνο στο Ηράκλειο όπου έπαιξε 10 ματς.

Ακολούθησαν την επόμενη σεζόν Δόξα Μεγαλόπολης και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (12′ συμμετοχές) και Πανελευσινιακός (17 ματς στην Football League).

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν το Κερατσίνι ήταν η ΑΕ Σπάρτης έχοντας ενεργό ρόλο αφού αγωνίστηκε σε 14 ματς στο πρωτάθλημα της Football League.