Connect with us

slideshow

Συμφώνησαν Ζαγοράκης-Σαχπατζίδης για τη νέα διοίκηση..

Published

on

Στη συνάντηση κορυφής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίσθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο να αποτελείται από εννέα πρόσωπα, με τα επτά από αυτά να έχουν ξεκαθαρίσει.

 

Συγκεκριμένα στη συνάντηση στην οποία μετείχαν οι ο Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας και οι δυο γιοι του Γιώργου Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος αποφασίσθηκε να διατηρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ το αξίωμα του και να έχει την ευθύνη των μετεγγραφών.

 

Από κει και πέρα οι δύο πλευρές συμφώνησαν καταρχήν στα άτομα τα οποία θα αποτελέσουν το νέο ΔΣ.Ο Ζαγοράκης, ήδη, έχει επιλέξει ως συνεργάτες τον μοναδικό παραμένοντα από τους παλιούς Σπύρο Μηλιωρίδη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Προσθέτοντας στο νέο σχήμα τον Ζήση Βρύζα και τους δυο γιους του Σαχπατζίδη πάμε στα έξι άτομα, συν τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Ποζατζίδη, γίνονται εφτά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως ο Ζαγοράκης θα βρει τους άλλους δύο που θα στελεχώσουν το ΔΣ, οι οποίοι όμως πρώτα θα πρέπει να πάρουν την έγκριση του Σαχπατζίδη και με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Εξελίξεις σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα έχουμε μέχρι την Τετάρτη.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply