Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συμφωνία Περιστερίου με την εταιρεία “MODILE BATTERY”

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία MODILE BATTERY που ειδικεύεται σε μπαταρίες αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών μηχανημάτων και θα φέρει πλέον το λογότυπο της εταιρείας .

Το Δ.Σ. δια του Προέδρου του κ. Μπαρούση Βασίλη τόνισε :

« Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία MODILE BATTERY και ιδιαίτερα τον κ. Σάκη Σολδάτο για την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρει στον σύλλογο μας. Είναι πράγματι μια κίνηση που δείχνει το πόσο θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο της περιοχής του αφού η εταιρεία εδρεύει στο Περιστέρι. Θα είναι μια ανάσα για εμάς και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να του την ανταποδώσουμε. »

Από την πλευρά του ο κ. Σολδάτος δήλωσε : « Θέλω κι εγώ να βοηθήσω την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν οι παράγοντες του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για να διατηρείται η ομάδα πάρα πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο . Κατανοώ τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα συμβάλω όσο μπορώ περισσότερο έτσι ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη του συλλόγου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τα Σούρμενα με τον Γιάννη Τάμπρατζη να μην αντιμετωπίζει στην αρχή της προετοιμασίας ιδιαίτερα προβλήματα.