Connect with us

stoplekto

Συλλυπητήρια στον Μιχάλη Μουσελή 

Published

on

Αύριο   Τετάρτη στις 3μμ στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία Πειραιά συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στη σύζυγο του Μιχάλη Μουσελή Κατερίνα Καπογιάννη , που έφυγε στα 50 της χρόνια μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Νεκροταφείο του Σχιστού….

*Η οικογένεια παρακαλεί πολύ ,  αντί στεφάνων οποίος επιθυμεί να δώσει ότι θέλει και μπορεί για το συσσίτιο των φτωχών στον Ιερό Ναό Της Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου και στον Ιερό Ναό Της Αγίας Τριάδος Σαλαμίνος για την Αγιογράφηση

 

*Το Δ.Σ. του ΑΣΧ Ποσειδών εκφράζει την θλίψη του και τα θερμότατα συλλυπητήρια του προς τον κ. Μιχάλη Μουσελή για τον χαμό της συζύγου του.

 

*Η διοίκηση του Ηρακλή Νικαίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Μιχάλη Μουσελή και τους οικείους του, για τον άδικο χαμό της αγαπημένης του συζύγου Κατερίνας και του εύχεται κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

*Η οικογένεια της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον κύριο Μιχάλη Μουσελη για τον άδικο χαμό της συζύγου του… ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει…

 

*Κύριε Μιχάλη η οικογένεια του ΑΠΟ  Ατρόμητος Κερατσινίου είναι δίπλα σας!!!!! Πολλά θερμά συλλυπητήρια από όλους μας!!!!! Να είσαστε γέροι να την θυμάστε!!!!!!

*Το Σωματείο του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στον Μιχάλη Μουσελή και στην οικογένειά του, για την θλιβερή απώλεια της συζύγου του, Κατερίνας. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

*Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ εκφράζουν την θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Μουσελή για την απώλεια της συζύγου του Κατερίν

*Ο πρόεδρος Δημήτρης Σαρρής το Δ Σ και όλη η  οικογένεια των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου , θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Μιχάλη Μουσελή  για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του Κατερίνας . Ο θεός να την αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους .

*Το ΔΣ και ο πρόεδρος των Λεόντων Καμινίων Γιάννης Ηλίας εκφράζουν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στον Μιχάλη Μουσελή, για τον απρόσμενο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Κατερίνας.

*Συλλυπητήρια από όλη την οικογένεια της Δάφνης Ταμπουρίων στον Μιχάλη Μουσελή για την απώλεια της συζύγου του Κατερίνας.

* Η διοίκηση της Άνω Νεάπολης  συλλυπείται βαθύτατα τον Μιχάλη Μουσελή για τον άδικο χαμό της αγαπημένης του συζύγου.

* Ο  Πήγασος Αγίου Διονυσίου εκφράζει τα θερμά  του συλλυπητήρια προς τον φίλο Μιχάλη Μουσελή  για τον απροσδόκητο χαμό της συζύγου του Κατερίνας

Η διοίκηση της ΑΕ Σαλαμίνας και ο Αντώνης Μωυσίδης  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια  προς τον Μιχάλη Μουσελή και την οικογένεια του , για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του Κατερίνας και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος τους ….

«Ο Ολυμπιακός Περάματος και η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ στέλνουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια της συζύγου του Μιχάλη Μουσελή.
Ευχόμαστε από καρδιάς πρώτα απ’ όλα να είναι ο ίδιος καλά και δυνατός για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις δύσκολες μέρες που έρχονται με τον χρόνο να είναι ο καλύτερος γιατρός. Όταν χάνεις όμως έναν δικό σου άνθρωπο είναι κάτι πολύ θλιβερό στη ζωή σου.
Σου ευχόμαστε να μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις γιατί είσαι δυνατός, δυναμικός και αποφασιστικός.»