Connect with us

4ος Όμιλος

«Συγχαρητήρια στον Κρουσώνα για το παιχνίδι του»

Published

on

Νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες πανηγύρισε η Κηφισιά την περασμένη Κυριακή αφού πέρασε με το… διπλό από τον Κρουσώνα επικρατώντας με 2-1 του τοπικού ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου βρέθηκε πίσω στο σκορ μάλιστα από τα πρώτα δευτερόλεπτα (!).

Παρ’ όλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να βγάλουν αντίδραση και να πετύχουν μια μεγάλη νίκη που τους τονώνει την ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ιάλυσο. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παπασπύρου ο οποίος τόνισε:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πάθος που έδειξαν και τη θέληση. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σε αυτό θέλω να πω μπράβο και στην ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα που δεν κλείστηκε και έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο από την πλευρά της για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε στο τέλος να είχαμε πάρει πιο εύκολα τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή καρτών από το ματς της Κυριακής. Τέλος θέλω να συγχαρώ προσωπικά το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα για την άψογη φιλοξενία παρά την κρισιμότητα του αγώνα». Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία, ο Βοιωτός κόουτς υπογράμμισε: “Πιστεύω ότι στο β’ γύρο θα παλέψει όλα τα ματς και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Υπάρχει θέληση από την πλευρά τους και τους εύχομαι ότι καλύτερο”.