Connect with us

slideshow

Συγκλονίζουν οι απολογίες του φονικού…

Published

on

Όσο προχωράει η υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Ρουσάκη και εξελίσονται οι απολογίες τόσο πιο συγκλονιστικά πράγματα ακούγονται. Το “είμαι καλά” που είπε ο ίδιος Ρουσάκης λίγο πριν πεθάνει στο νοσοκομείο και τα όσα είπε η μητέρα του στην αστυνομία αποτελούν πραγματικό σοκ…

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος φίλος του Ρουσάκη, που ήταν μαζί του στο περιστατικό είπε: “Αρχίσαμε να τρέχουμε προς το αυτοκίνητο όλοι μαζί. Σε μια στιγμή γύρισα προς τα πίσω και είδα τον Ρουσάκη πεσμένο στο έδαφος και τους Οφιτζήδες να έχουν απομακρυνθεί. Τότε πλησιάσαμε τον Ρουσάκη. Είδαμε αίματα στην μπλούζα του, μας είπε“είμαι καλά” και λιποθύμησε. Εγώ χτυπήθηκα από πέτρες στα πόδια και στα χέρια, ελαφρά.

 

Την ώρα που βάζαμε τον Γιάννη μέσα στο αυτοκίνητο, κάποιοι από τους Οφιτζήδες επέστρεψαν και πέταξαν ξανά πέτρες εναντίον μας και κάποια από αυτές έσπασε το πίσω τζάμι. Όταν οι γιατροί παρέλαβαν τον Γιάννη, μας έβγαλαν έξω. Μάθαμε από κάποιον αστυνομικό ότι πέθανε”.

 

Η μητέρα του νεκρού οπαδού από την μεριά της, είπε: “Δούλευε και πλήρωνε το ενοίκιό του και τα έξοδά του. Καθημερινά του τηλεφωνούσα και μου έλεγε πού ήταν και με ποιους. Τότε δεν έπαθε τίποτα, αν και ήταν μακριά μου. Τώρα μου πήραν το παιδί μου μέσα από το σπίτι μου. Έπλενα σκάλες 23 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, να τους προσφέρω ό,τι μπορώ. Κάνω τον καραγκιόζη στη μικρή μου, που αναζητά τον αδερφό της, για να μην κλείσει το σπίτι μου.

Δεν ξέρω όμως τι θα κάνω με τον πατέρα του, ο οποίος έχει τα δικά του προβλήματα υγείας. Ό,τι και να μου συνέβαινε το αντιμετώπιζα, δυστυχώς όμως αυτό δεν μπορώ να το αντέξω, πονάω, μου λείπει το παιδί μου.

Ήξερα ότι είχα τον Γιάννη αν θα μου συνέβαινε κάτι, ήταν το φιλαράκι μου. Ξυπνούσα τα πρωινά για να πάω στο ξενοδοχείο που εργάζομαι και περνούσα πάντα από την κρεβατοκάμαρά του για να τον δω και να του μιλήσω. Να τον χαϊδέψω και να τον φιλήσω πριν φύγω”

soccerplus.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply