Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στ. Μπρατσόλης : «Στόχευση για σύγχρονη ΕΠΟ με σχέδιο και  ποδοσφαιρική ανάπτυξη»

Published

on

Την αισιοδοξία του ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να βρει και πάλι τον δρόμο του, εξέφρασε ο Στέλιος Μπρατσόλης  υποψήφιος για τακτικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ στις αρχαιρεσίες της 18ης Αυγούστου , με την στήριξη και υπόδειξη της ΕΠΣ Πειραιά .

Με επιστολή του  αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας , το Ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνει τον δικό του νέο βηματισμό.
Το μεγάλο στοίχημα και η προσδοκία για το άθλημα μας ,είναι να περάσει πάνω από τις δικές του αδυναμίες και με μεθοδικό σχέδιο και δουλειά «υποδομής  μακράς πνοής » να κερδίζει αγωνιστικούς στόχους ,κύρος και νέους φίλους στην κοινωνία και την ευρύτερη κοινή γνώμη .
Συμμετέχοντας για σχεδόν 35 χρόνια Οργανωτικά – διοικητικά  στο Σωματειακό – Ενωσιακό Ποδόσφαιρο της
Ιδρύτριας Ένωσης του Πειραιά , εκτιμώ ότι οι καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο μας είναι μπροστά !
Το  σωματείο κύτταρο της κάθε περιοχής ,οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις ,η εισαγωγή και  καλλιέργεια του αθλήματος μας από τις παιδικές ηλικίες , η επιστημονική στήριξη στις υψηλές ανταγωνιστικές απαιτήσεις , οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ,η σύνδεση του ποδοσφαίρου μας με την κοινωνία μας ,είναι ο στέρεος συνοπτικός  και προοπτικός διοικητικός  δρόμος – στοίχημα για τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας .
Συμμετέχω στις Εκλογές της ΕΠΟ της 18 Αυγούστου 2017  , με αυτή την φιλοσοφία και με ενωτική θέληση να συμβάλλω  στην προσπάθεια σύγχρονης ανάπτυξης για την συνολική νίκη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου .
Δουλεύοντας σαν «μωσαϊκό και με ενιαία στόχευση » σε όλη την πυραμίδα  του  ποδοσφαίρου μας και «από τα κάτω προς τα πάνω»  , μπορούμε να και πρέπει να τα καταφέρουμε !

Αυτό περιμένουν και θέλουν όλοι όσοι αγαπούν , ακολουθούν , νοιάζονται  και υπηρετούν το ποδόσφαιρο μας.»