Connect with us

5ος Όμιλος

Στ. Κοζανίδης: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Published

on

Έτοιμη παρουσιάζεται η ομάδα της Επισκοπής ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα αυτή την Κυριακή (16/9, 16.30).

Στoν σύλλογό του Ρεθύμνου παρουσιάζεται το δέλεαρ της πρόκρισης για την είσοδο στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας, πλην όμως έχει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο, αυτό της Κέρκυρας, της ομάδας που αγωνίζεται στην Football League και αναμένεται να έχει μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην εφετινή σεζόν.

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά προπονητικά με εξαίρεση στον Μισέλ Τζόρνταν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στον δικέφαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο (Σάββατο 15/9) το πρωί.



Στ. Κοζανίδης: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Στο μεταξύ είχαμε δηλώσεις τόσο από τον συνεργάτη του Γιώργου Λυρώνη, Στέλιο Κοζανίδη όσο και από τον έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργο Σαββίδη…

Ο Στ. Κοζανίδης αναφερόμενος στο ματς δήλωσε: «Είναι ένα παιγνίδι για μας πολύ δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που αποτελεί πρόκληση για μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα μ’ έναν παρά πολύ καλό προπονητή που πέρυσι βρισκόταν στην Σούπερ Λιγκ και φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ με σκοπό να ανέβει ξανά στην κορυφαία κατηγορία.

Ερωτηθείς για το τι πιθανότητες δίνει στην ομάδα του, ο 45χρονος κόουτς απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε προγνωστικά. Είναι ένα ματς αυτοτελές. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να μπούμε στους ομίλους του κυπέλλου και να καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κέρκυρα.

Φαβορί είναι η Κέρκυρα αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις γιατί και ‘μεις πιστεύουμε στους εαυτούς μας.
Εξαρτώνται πολλά από το κατά πόσο έτοιμες θα παρουσιαστούν οι ομάδες και στα 90λεπτα ενός αγώνα που μπορεί να παρουσιάσει ειδικές συνθήκες, ιδίως αυτή την εποχή».

Γ. Σαββίδης: «Συγκέντρωση 100%»

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, ο Γιώργος Σαββίδης εστίασε στο πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα ματς για την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή… «Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό ματς ωστόσο, τέτοιοι αγώνες έχουν λιγότερη πίεση. Όταν ξέρεις ότι παίζεις με μια δεδομένα καλή ομάδα  είναι καλό για όλους γιατί και μας, μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Επίσης δεν υπάρχει το άγχος που έχεις όταν αγωνίζεσαι με υποδεέστερη ομάδα όπου μπορεί να «μη σου βγει ο αγώνας» ή να την υποτιμήσεις. Θέλουμε να το χαρούμε πάντως, αυτό είναι το πιο σίγουρο».

Η Κέρκυρα είναι μια αξιοσέβαστη ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Και ‘μεις όμως έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε προετοιμαστεί καλά και θεωρώ ότι έχουμε τις δικές μας πιθανότητες επιτυχίας.

Όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο γιατί τα πάντα παίζονται εντός αγωνιστικού χώρου. Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, πειθαρχία κι όταν βρούμε την ευκαιρία να μην τη χάσουμε».