Connect with us

slideshow

Στ. Βογιατζής : «έχω αξιοπρέπεια και ήθος »

Published

on

Στην απόλυση του από την Προοδευτική αναφέρθηκε ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας  Στέλιος Βογιατζής . Σε επικοινωνία του μαζί μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν ξέρω αν είμαι καλός προπονητής .Αυτό θα το κρίνουν άλλοι.  Αλλά πάνω από όλα έχω αξιοπρέπεια και  ήθος . Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.  Εγώ δεν δέχομαι υποδείξεις από οποιονδήποτε και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει  από την πρώτη στιγμή που συμφωνήσαμε  με τους ανθρώπους της ομάδας . Θέλω να ευχαριστήσω από τους διοικούντες τον κ. Γρηγοριάδη που ήταν ο μόνος ο οποίος δεν με ενόχλησε ποτέ.

Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία όλους τους ποδοσφαιριστές . Ήταν όλοι τους καταπληκτικά παιδιά . Για όλους έχω να πω μόνο καλά λόγια.»

*Χρέη προπονητή , όπως γράψαμε και χθες ανέλαβε ο Κώστας Λαμπαδάριος μέχρι τώρα συνεργάτης του Βογιατζή στον πάγκο των « βυσσινί» .

*Ξεκίνησε  από χθες η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά .

Διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου ( κάθε βράδυ 5-8μμ) , από το γήπεδο Νίκαιας καθημερινά 2-6 μμ ( υπεύθυνος Κωνσταντίνος Ανδρακάκος) και από το μεζεδοπωλείο « Τρίλιζα» ( Καυκάσου και Ερεχθείου Κορυδαλλός) του Γενικού αρχηγού της ομάδας Γιάννη Κωνσταντόπουλου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply