Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στο 94′ ο Πυρρίχιος 3-2 τον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Στο 94’ ο Πυρρίχιος ,αν και είχε ισοφαριστεί στο 89′, πήρε το γειτονικό ντέρμπι με 3-2 επί του Απόλλωνα Ποντίων, σε μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση με πολλή ένταση  και επεισοδιακό φινάλε.

Ο Πυρρίχιος προηγήθηκε δυο φορές με τους Πιπερίδη(19’) και Παπαδόπουλο(60’), για να απαντήσει ο Απόλλωνας ισάριθμες με τους Πετσίτη(42’) και Χιονίδη(89’).

Το γκολ που λύτρωσε τον Πυρρίχιο σημείωσε στο 94’ ο Παντελής.

Παράπονα από τη διαιτησία του Αλιάγα έχει ο Απόλλων Ποντίων, όπως επίσης και για τους δύο βοηθούς. «Φωνάζει» στο βοηθό Βαλκάνο για οφσάιντ στο πρώτο γκολ και στον βοηθό Οικονόμου για οφσάιντ στο τρίτο γκολ.

Ο διαιτητής Αλιάγας έγραψε στο φύλλο αγώνος, ότι στο 89’ μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης του Απόλλωνα, φίλαθλοι με διακριτικά του Απόλλωνα πέταξαν δυο κροτίδες στο μέρος που ήταν ο βοηθός Βαλκάνος. Επίσης έγραψε ότι μετά τη λήξη ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λαμπρινάτος Γ. είπε στο βοηθό Βαλκάνο « Μην με κοιτάς, θα σου πετάξω τις καλαμίδες στη μούρη. Είστε μ…… και άσχετοι». Επίσης ο διαιτητής αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλος που υποστήριζε τον Απόλλωνα Ποντίων πέταξε μπουκάλι με νερό στο βοηθό Βαλκάνο.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Φαμελιάδης(56’ Σότα), Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Μυφταράγκο, Βασιλειάδης, Πιπερίδης(79’ Χυσκάι), Κομιώτης, Αποστολόπουλος(70’ Λαζαρίδης), Παπαδόπουλος(95’ Ανθόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αϊβαλιώτης, Δανηιλίδης(46’ Λακάι), Παροτσίδης(59’ Εριχίδης), Πετσίτης, Λαμπρινάτος Γ.(64’ Καβαζίδης), Συμεωνίδης, Χιονίδης, Κομιώτης, Λαμπρινάτος Ι., Παντελίδης(77’ Ευσταθιάδης), Σοφιανίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply